Project Description

Veel bedrijven gingen u reeds voor; een sketch speciaal voor u op maat gemaakt. Uw thema zal door een Andre van Duin typetje op leuke wijze aan het licht worden gebracht. Andre van Duin heeft tenslotte bijna elke thema wel eens aangesneden. Wij zoeken het juiste typetje bij uw onderwerp en samen met de informatie die wij van u krijgen zullen wij een passende en humoristische act maken. Zo hebben wij onlangs een leuke act gemaakt voor een Sportgala waarbij een combinatie van een paar typetjes zijn gebruikt zoals ‘De Karateman’, ‘De Zakloper’ en ‘Fc Wanhoop’

Natuurlijk is ook hier Wijdbeens Report een goede mogelijkheid.

Wijdbeens Report
Imitator Bart Juwett zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan.

Ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf onder de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en… een graag gezien gast.

De animatie bestaat uit twee personen: Bart Juwett als Wijdbeens en een regisseur/cameraman(animatie).

Professionele cameraman / regisseur
– Opname bij bijv. receptie, speech in feest zaal, zang optredens, feest publiek (niet tot het eind van de avond noodzakelijk), interviews met wijdbeens report.
– 1 postproductie dag (monteren)
– Het eindproduct wordt een (compilatie) film op DVD master DVD
– 1 cameraman

Onder de werkzaamheden vallen: regisseren, filmen, editen en het afleveren op twee master DVDs.

Montage tot professionele film
De mogelijkheid bestaat dat er van de (feest)registratie een professionele film wordt gemaakt. Afhankelijk van uw wensen maken wij een ‘trendy’ clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het evenement. Er zijn verschillende manieren van editing, de afwerking van een film kost veel tijd maar brengt een veel mooier resultaat. Denk hierbij aan het extra gebruik van filters, het gebruik van beter uitgewerkte titels en de mogelijkheid tot het gebruik van special effecten. Elk shot kan apart gefilterd en tot de milliseconde op maat gepast worden. Deze methode haalt het beste uit filmopnames met als resultaat een maximale kleurbewerking en kwaliteit in effecten.

– Montage o.l.v. professionele regisseur
– Incl. modernste software & hardware tools.
– 5 postproductie dagen (editen)