Project Description


Bart Juwett is all-round entertainer. Bekend om zijn André van Duin imitaties en hilarische kindershows heeft Bart in 2010 meegedaan als buikspreker samen met Bertus aan het talentenprogramma Holland’s Got Talent. Uit meer dan 2000 deelnemers is Bart na het onverwachte gigantische succes van de auditie is Bart door gegaan als 1 van de 32 halve finalisten.

Bart & Bertus is inmiddels een begrip en multifunctioneel in te zetten.Denk aan evenementen, bedrijfsfeesten, intermezzo act, ambulante act, etc.Tevens nemen zij iedere week ‘De Wereld van Bertus’ op waarbij Bertus terugblikt op het nieuws van de afgelopen week met de nodige humor.

Bart Juwett is in 2010 met de act Bart en Bertus te zien geweest in de Halve Finale van Holland’s Got Talent.Een act van Bart en Bertus is altijd een verrassing. Je weet het namelijk nooit met Bertus. Hij lijkt een lieve oude man, maar ondertussen…Speciaal voor uw evenement schrijven Bart en Bertus een stukje maatwerk dat helemaal aansluit op uw evenement.

Ambulant
Bart loopt rond als oppasser met een ontsnapte vogel op zijn arm. De vogel praat en is nogal brutaal. Hij neemt, tot ergernis van zijn oppasser, de mensen behoorlijk in de maling. Poppen: Aap, vogel of monster…

Foto’s