Project Description

Humor en mysterie is de perfecte combinatie om een avond te doen slagen. Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt zal BART JUWETT de rest van de avond de gasten entertainen als ‘tafelgoochelaar’.

ILLUSIE, ENTHOUSIASME, HUMOR
BART JUWETT vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een persoonlijke close-up show bij de mensen aan tafel. Werkelijkheid of illusie ?!?

Mede door zijn enthousiasme en humor zullen uw gasten zich kostelijk amuseren door het feit dat zij zelf ook bij de goocheltrucs betrokken kunnen worden.

De combinatie van een ‘entree-act’ en ‘close up-magic’ tijdens dit avondvullend optreden geeft dan ook een toegevoegde waarde aan deze vorm van entertainment.

Buhneact
Bart kan, indien daar vraag naar is, een grappige bühneact brengen.

Twee grappige goocheltrucs waarbij een vrijwilliger uit het publiek bij assisteert. Een spannende maar komische quiliotine-act en een propjesverdwijntruc. Alles met een grap en een grol.

Als imitator van André van Duin kan Bart ook een 30 minuten durende show brengen met diverse sketches, liedjes en goocheltrucs die natuurlijk op hilarische wijze gepresenteerd worden.

Natuurlijk kan Bart ook als zichzelf als tafelgoochelaar verschijnen.