Humor en mysterie is de perfecte combinatie om een avond te doen slagen. Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt zal BART JUWETT de rest van de avond de gasten entertainen als ‘tafelgoochelaar’.

Het wordt een bijzonder evenement; dat blijkt al als de gasten arriveren. Bij aankomst worden zij op een bijzondere manier ontvangen; Het ijs is gebroken!

Bij de ontvangst worden de gasten opgevangen door Wijdbeens Report; Jan Wijdbeens is compleet met cameraman bij de entree aanwezig. Als er iets te vieren valt is Wijdbeens Report van de party.

Illusie, Enthousiasme en Humor
BART JUWETT vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een persoonlijke close-up show bij de mensen aan tafel. Werkelijkheid of illusie ?!?
Mede door zijn enthousiasme en humor zullen uw gasten zich kostelijk amuseren door het feit dat zij zelf ook bij de goocheltrucs betrokken kunnen worden.

De combinatie van een ‘entree-act’ en ‘close up-magic’ (zie ook iMagic)tijdens dit avondvullend optreden geeft dan ook een toegevoegde waarde aan deze vorm van entertainment.

Bart kan, indien daar vraag naar is, een grappige bühneact brengen. Twee grappige goocheltrucs waarbij een vrijwilliger uit het publiek bij assisteert. Een spannende maar komische quiliotine-act en een propjesverdwijntruc. Alles met een grap en een grol.

Als imitator van André van Duin kan Bart ook een 30 minuten durende show brengen met diverse sketches, liedjes en goocheltrucs die natuurlijk op hilarische wijze gepresenteerd worden.

Andre van Duin Imitatie
Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.

Al ruim 30 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

Lachsalvo’s, Experimanent en Humor
BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’

In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment…de guillotine.

ELKE COMBINATIE VAN DE BOVENSTAANDE ACTS IS NATUURLIJK MOGELIJK

Andre van Duin imitator is te vinden via:
ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR huren, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR boeken, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR informatie, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR prijzen, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR inhuren, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR boekingen, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR kosten. ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE boeken, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE inhuren, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE optreden, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE live-optreden, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE optreden boeken, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER boeken, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER inhuren, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER op uw bruiloft, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER optreden, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER op uw feest.