Er is in Nederland maar 1 echt André van Duin en maar 1 echte André van Duin imitator en dat is Bart Juwett

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.

Al ruim 30 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report), Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’ en natuurlijk De Balletjes van de Koningin.

In een hilarische show met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken.

Niet te vergeten de waanzinnig komische act van The Great Dombo, waarbij André als komische goochelaar het goochelen op de hak neemt.

Andre van Duin imitator is te vinden via:
ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR huren, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR boeken, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR informatie, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR prijzen, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR inhuren, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR boekingen, ANDRÉ VAN DUIN IMITATOR kosten. ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE boeken, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE inhuren, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE optreden, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE live-optreden, ANDRÉ VAN DUIN LOOK A LIKE optreden boeken, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER boeken, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER inhuren, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER op uw bruiloft, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER optreden, ANDRÉ VAN DUIN DUBBELGANGER op uw feest.